TV

Vår uppdragsgivare Airtime Sales representerar en sampaketering av TV3 och Kanal5 med målsättning att leverera Sveriges bästa annonspaket. Med annonsering i Airtime har ditt företag möjlighet att nå många människor snabbt.

Vi vet att människors beslut nästan alltid baseras på känslor. Vad kan vara bättre än att påverka just dina kunders uppfattning/känslor med rörligt material? En bra kombination av visuellt och audiellt ger dig goda förutsättningar att skapa nyfikenhet hos marknaden.

Med skickliga producenter i ryggen hjälper vi dig från idé till färdigt material och därefter planerar vi kampanjer och inköp för att maximera din investering ur ett demografiskt och geografiskt perspektiv.

Det finns flera undersökningar som visar att tv genererar mer avkastning på investerat kapital än något annat medieslag. Enligt undersökningen Ebiquity som genomförs årligen av brittiska Thinkbox är tv 2,5 gånger så effektivt som det näst mest effektiva reklammediet.

Vi träffar er gärna för att med utgångpunkt i ert företags förutsättningar identifiera hur vi bäst kan hjälpa till att hitta nya kunder och skapa tillväxt för er verksamhet.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart.