QASE

QASE (tidigare NUMT) bildades 2008 och har sedan dess verkat i reklam- och eventbranschen. Genom åren har vi arbetat med marknad och försäljning för bland annat Sirius Fotboll, Sirius innebandy och Storvreta innebandy. Vi har även producerat stora evenemang såsom b l a VM-finaler i isracing, World Cup i bandy och den klassiska Bandyfinalen på Studenternas IP.

Sedan 2012 är vår verksamhet uteslutande fokuserad på marknadsföring och vi är agenter för Airtime Sales, Bauer Media och United Screens med ansvar för region Uppland. Läs mer om våra uppdrag under respektive flik.

Vi brinner för det vi gör och vårt intresse för marknadskommunikation är stort. I och med vår långa erfarenhet vågar vi kalla oss experter och vår kunskap kring lokal medieplanering är svårslagen. Därför har det blivit naturligt för oss att hjälpa våra kunder på djupet och vi tittar gärna på helheten för våra kunders marknadsinsatser där vår främsta styrka är att rekommendera medier och maximera räckvidd för att matcha kampanjers syfte.

Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart.