DIGITALT

Vi hjälper företag med marknadsföring på Google. Majoriteten av alla svenskar använder Google som sökmotor och varje dag sker oändligt många sökningar i Sverige. Vi ser till att du syns när dina potentiella kunder söker efter just det du har att erbjuda.

Vilka är dina AdWords? Kontakta oss så tittar vi på vilka möjligheter som finns.

Utöver Google AdWords arbetar vi även med annonsering på Youtube. Ungefär en tredjedel av alla internetanvändare besöker Youtube och här hjälper vi dig att synas. Vi ser till att din film visas vid rätt tid och på rätt plats. Precis som med AdWords betalar du enbart när en person tittar på hela filmen eller agerar med din annons.

QASE är också partner till Stockholmsbaserade United Screens och vi säljer företagets premium-nätverk på Youtube. Som annonsör syns du ensam och din film är ”non-skipable”. Det innebär att filmen ej går att hoppa över, vi kallar det Online Video när det är som bäst och i en kontrollerad varumärkessäker miljö dessutom!

Videoannonsering online ökar kraftigt och vi vill hjälpa dig att synas på Youtube.

QASE har dessutom verktygen för att skapa räckvidd via sociala medier såsom Facebook och Instagram. Låt oss tillsammans titta på vilka delar av vår digitala portfölj som passar för er verksamhet.

Kontakt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart.